Stickerresten verwijderen van metaal, plastic en hout

Home / Blog / Stickers / Stickerresten verwijderen van metaal, plastic en hout

Stickers kunnen echt hinderlijk zijn. Of u het nu bent, de kinderen of de winkeliers die ze hebben aangetrokken, het kan soms bijna onmogelijk zijn om ze uit te doen – om nog maar te zwijgen van frustratie.

Van glazen potten en ramen tot meubels en zelfs kleding, vandaag laten we u zien hoe u stickerresten snel en gemakkelijk kunt verwijderen. Volg onze stappen om elke kleverige plek te verwijderen en je zult nooit kunnen zeggen dat ze er waren om mee te beginnen!

Klaar om te gaan plakken? Laten we dan beginnen.

Metaal

De eenvoudigste (en meest efficiënte) manier om stickerresten van metaal te verwijderen, is met ontsmettingsalcohol of waterstofperoxide. Alcohol is geweldig om de lijm af te breken en het is ook onwaarschijnlijk dat het de afwerking beïnvloedt, omdat het zo puur is.

PROBEER HET: Week een watje in ontsmettingsalcohol of waterstofperoxide, houd het residu vast en veeg het daarna schoon.

Geen ontsmettingsalcohol? Probeer in plaats daarvan babyolie of kokosolie te wrijven om het los te maken.

Plastic

Als het op plastic of vinyl aankomt, kun je beter wegblijven van agressieve producten. Vaak is de beste stickerverwijdering oplossing een huishoudelijk product – je gebruikelijke afwasmiddel en wat azijn moeten het doen.

PROBEER HET: Idealiter wilt u het object in heet zeepwater laten weken, zodat de resterende stickerresten verzadigd kunnen raken. Als dit niet mogelijk is, houdt u een doorweekte wattenbolletje over het gebied. Veeg vervolgens de restanten weg met een schone doek en wat witte azijn.

Hout

Met hout moet je nog voorzichtiger zijn, want in tegenstelling tot de hierboven genoemde materialen kunnen producten niet alleen de afwerking verpesten, maar er ook in doordringen. Net als bij plastic kan afwasmiddel een goede optie zijn en het is ook een veilige gok. Als dat niet werkt, ga dan naar WD-40 of babyolie

Bekijk ook

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.